Zamieszczone przez Maru 123
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
No jasny gwint ... to po kiego było to półroczne zachwalanie meguiarsa, kody rabatowe itp., żeby teraz tak z tym po prostu skończyć? To kiego nakupiłem i mam w bagażniku tyle tego, że pewnie jeszcze na rok wystarczy?
A z drugiej strony to fajnie jeśli się pokażą kosmetyki lepsze a tańsze. Bo droższych to już na pewno nie kupię. Żeby za dwa miesiące znów się okazało, że one wcale nie takie the best?.....
Komentarz
-
-
zpluta, ale przecież nie musisz wyrzucać tych kosmetyków :wink: powiem tak-zaczynałem od kupowania kosmetyków na stacjach benzynowych, poznawałem je potem miałem sonaxa turtle wax wurth, następnie przyszedł czas na megsa który wydawał mi się być bardzo dobry, ale teraz oczekuję czegoś więcej a miałem okazję przetestować collinite i dod juice i wiem że można oczekiwać czegoś więcej :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ale teraz oczekuję czegoś więcej a miałem okazję przetestować collinite i dod juice i wiem że można oczekiwać czegoś więcej :wink:
Skoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tdi122tu macie chyba najdroższy wosk świata http://www.car-spa.pl/ind...ge=3&product=63 :lol:
jak już mówiłem zostaję przy colli i dodo :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1Niewiem jak Big ale ja np. używam do polerowania DC Polish, a do woskowania jeszcze NXT Tech Wax 1 heh oraz aplikatory.
Zamieszczone przez Maru 123tdi122, i zapomniałeś dodać że 100x bardziej trwały niż ntx
Zamieszczone przez Maru 123szczerze powiem że ja już kończę przygodę z megsem i przerzucam się na wyższą pólkę...
Ja swojej przygody z Megsem jeszcze dłuuuuugo nie zakonczę. Owszem moge prubować różne produkty innych firm ale jak dla mnie Megs jest optymalny zarówno cenowo jak i jakościowo.Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz